SUV 3008

SUV 3008

Navigacija unutrašnost kabine

Pannellum

SNAGA I RAFINIRANOST

Na prvi pogled, SUV PEUGEOT 3008 odaje utisak harmoničnosti zahvaljujući ravnoteži koja je u skladu sa njegovim proporcijama.
Dozvolite da vas zavede njegova veoma moćna prednja strana sa:
- rešetkom sa hromiranim ukrasima koju okružuju halogeni farovi sa izražajnim i oštrim izgledom ili
- rešetkom sa urezanim ukrasimai koja je povezana sa Full LED mačjim i izražajnim svetlimai.

Robusni izgled PEUGEOT-a 3008 se nastavlja duž njegove horizontalne haube, dok elegantni hromirani detalji u krilimai i luk krova od inoxa naglašavaju fluidne i dinamične linije.

POTVRĐENA LIČNOST

peugeot 3008 suv
peugeot_3008_galerie-11-1.68795.jpg

SUV Peugeot 3008 potvrđuje svoj jedinstven i čvrst karakter. Njegova stilska linija je sublimirana preko crnog brilijantnog krova: krov Black Diamondi. Izgled zadnjeg dela vozila je ultra-moderan i očaravajući, sa horizonalnim crno-brilijantnim okvirom u koga su integrisana LED svetla sa 3 polja.

IZVANREDAN UNUTRAŠNJI IZGLED

peugeot_3008_galerie-23-11.68804.jpg
peugeot_3008_galerie-19-11.68805.jpg

Kada uđete u SUV PEUGEOT 3008, istog trenutka će vam spektakularna, čak skoro futuristička instrument tabla privući pažnju. Otkrijte poslednji pomak po pitanju PEUGEOT I-Cockpit-a® i njegove tehnološke inovacije. Volan je kompaktniji i veliki 8 inčni ekrani je kao tablet postavljen u sredinu instrument table. Sa mogućnošću konfiguracije i personalizacije, numerička instrument tabla od 12,3“, prikazuje sve informacije bitne za vožnju.

PEUGEOT i-Cockpit® takođe nudi komplet od šest veoma elegantnih tastera- Toggle Switchesi, koji omogućavaju direktan i stalan pristup glavnim funkcijama za komfor: radio, klimatizacija, navigacija, podešavanje vozila, telefon i mobilne aplikacije.

i-COCKPIT® AMPLIFY

peugeot_3008_galerie-28-1.68803.jpg
peugeot_3008_galerie-2-1.68785.jpg
peugeot_3008_galerie-2-1.68785.jpg

Poverite vaš akustički komfor jednom pravom apsolutnom sluhisti: i-Cockpit® Amplifyi. U svakom trenutku, vi prilagođavatei unutrašnji ambijent vašem raspoloženju ili vašoj putanji sa režimima “Boost“ ili “Relax“. Uživajte i u izboru delikatnih mirisai, koji je stvorio Scentys et Antonie Lie, renomirani svetski proizvođač parfema. Varirajtei jačinu ambijentalnog osvetljenja; menjajte boje ekrana... sve to dok ste udobno smešteni u sedišta sa 8 masažnih tačakai pod svetlosti velikog panoramskog krova.
Povezan sa Driver Sport Packi, i-Cockpit® Amplify će vam ponuditi još jače doživljaje.

DRIVER SPORT PACK

peugeot_3008_layout4-1.68741.jpg

I-Cockpit® Amplifyi omogućava uživanje u specifičnostima koje pruža Driver Sport Pack, a koji podešava sledeće parametre:
- Zatvoreniji i reaktivniji servo upravljač
- Reaktivnija pedala gasa
- Jača reaktivnost motora i menjača
- Pojačan i više sportski zvuk motora (preko numeričkog pojačala koje povećava akustiku u kabini)
- Animacija u boji različitih ekrana

UMEĆE ZA DETALJE

UMEĆE ZA DETALJE
UMEĆE ZA DETALJE 2
UMEĆE ZA DETALJE 3

Rigoroznim izborom savremenih materijala, kao što su hrom, kožai, i tekstil...dolazimo do bogate i moderne unutrašnjosti koja će vam pružiti visokokvalitetno iskustvo u kabini.

MODULARNOST

MODULARNOST 1
MODULARNOST 2
MODULARNOST 3

Stvorite vaš lični unutrašnji prostor sa sistemom « Magic Flat » i sa njegovom rasklopivom klupom 2/3-1/3 stvarajući ravan pod. Složite svoje stvari po želji i potrebama zahvaljujući podu koji kliza u 2 pozicije pa čak utovarite i veoma dugačke predmete, postavljanjem suvozačevog sedišta u položaj stočića.

Felne

Felne su dostupne za celokupnu gamu: ratkapne MIAMI 17” i aluminijumske felne od 17” I 19” u boji ili u dva tona-dijamantne.