SUV 3008

SUV 3008

MOTORI

MOTORI 1
MOTORI 2

Istražiti svet, takođe znači poštovati ga sa tehnologijama koje poštuju životnu sredinu. Njegova platforma EMP2 koja je povezana sa PureTech ili BlueHDi motorima kao i sa automatskim menjačem EAT6 postavlja SUV PEUGEOT 3008 među najefikasnije SUV modele u svojoj kategoriji.

PREFINJENA FUNKCIONALNOST

PREFINJENA FUNKCIONALNOST

Vaše ruke su zauzete? Zahvaljući domišljatom handsfree spojlerui, prtljažnik se otvara i ponovo zatvara sasvim sam da bi olakšao utovar vaših predmeta. Diskretan pokret nogom ispod branika dovoljan je za akciju... I, što je najvažnije, olakšaćete sebi život.

MICHELIN GUME

MICHELIN GUME 1
MICHELIN GUME 2

Michelin je za 3008 razvio Primacy 3 gumu u veličini „slimline“ koja povezuje estetsku prednost velikog točka od 19“ sa veoma visokom energetskom efikasnosti što doprinosi smanjenu potrošnje i emisije zagađujućih čestica.

OSVETLJENJE

PEUGEOT 3008 ima rafinirane farove sa crnim i hromiranim maskama koji doprinose modernom izgledu i lavovskom identitetu SUV-a. Ovi farovi sadrže dnevna LED svetla i jedan „zubac“ koji se široko uzdiže u optički blok definušući Full LED svetlai.

Pozadi, LED „kandže“ sa 3D efektom, na prvi pogled privlače pažnju. Vidljiva po danu kao i po noći, ova svetla svedoče o jakoj ličnosti 3008.