SUV 3008

SUV 3008

PONAŠANJE NA PUTU ZA PRIMER

PONAŠANJE NA PUTU ZA PRIMER

Sa povećanim klirensom i izdignutim položajem u vožnji, SUV Peugeot 3008 dokazuje snažno držanje na putu sa potpuno prisutnom preciznosti upravljanja. Otkrijte, potpuno bezbedno osećaj gipkosti!

PONAŠANJE NA PUTU ZA PRIMER Euro NCAP

SUV PEUGEOT 3008 je osvojio 5 zvezdica na Euro NCAP 2016 testu za najbolji rezultat. Od 2016. godine Euro NCAP dodeljuje dve ocene za jedan i isti model:
- ocena koja procenjuje nivo bezbednosti za standardni model sa bezbednosnom opremom u standardnoj opremi;
- druga ocena koja označava nivo bezbednosti modela opremljenog „paketom Safety“, koji se nalazi u dodatnoj opremi.

VISIOPARK 2

Sistem VisioPark 2 omogućava prikazivanje okoline vozila na ekranu osetljivom na dodir pomoću kamera. Slika iznad bliže okoline vozila je rekonstruisana u realnom vremenu tokom vašeg manevrisanja. Na ovaj način, koristićete pogled od 360° i vizualizovaćete prepreke u blizini.

ACTIVE SAFETY BRAKE

Ova tehnologija je generacija sistema automatskog hitnog kočenja u slučaju neizbežnog sudara. Kamera i radar detektuju pokretne ili fiksne prepreke. U odsustvu kočenja ili u slučaju kada vozač ne zakoči dovoljno snažno, ovaj sistem pokreće momentalno kočenje. Tako, Active Safety Brake doprinosi izbegavanju sudara ili smanjenju posledica smanjujući brzinu udara.

ADAPTIVNI TEMPOMAT SA FUNKCIJOM STOP

Pomoću radarskog senzora, uređaj detektuje vozilo koje vam predhodi i automatski održava unapred izabranu sigurnosnu razdaljinu intervenišući na kočenje i na ubrzavanje. Funkcija je dostupna između brzina od 30 km/h i 160 km/h.

Zadržite kontrolu

ZADRŽITE KONTROLU 1
ZADRŽITE KONTROLU 2

Kada se dokaže da je spretan u vožnji po gradu, SUV PEUGEOT 3008 želi da se dokaže i van utabanih staza pomoću unapređenog Grip Control-a (Advanced Grip Control)i. Zahvaljujući točkiću koji se nalazi na centralnoj konzoli, vaš režim prijanjanja za tlo se momentalno adaptira i najtežim uslovima vožnje: sneg, blato ili pesak. Na najstrmijim nizbrdicama, Hill Assist Descent Contol omogućava automatsko regulisanje brzine vozila u zavisnosti od nagiba padine sa progresivnim pokretanjem, bez reagovanja na gas ili kočnicu.

STALNA KONEKCIJA

STALNA KONEKCIJA 1
STALNA KONEKCIJA 2

Sa funkcijom Mirror Screen, na ekranu osetljivom na dodir, uživaćete u aplikacijama koje su kompatibilne sa vašim pametnim telefonom: Apple CarPlay™, MirrorLink® ili Android Auto*. Čak se i vaš pametni telefon može puniti bez kablai.

*JEDINO SERTIFIKOVANE APLIKACIJE MIRRORLINK®, APPLE CARPLAYTM ILI ANDROID AUTO (DOSTUPNO KRAJEM 2016. GODINE) ĆE FUNKCIONISATI KADA JE VOZILO ZAUSTAVLJENO I U VOŽNJI U ZAVISNOSTI OD SITUACIJE. U VOŽNJI, NEKE FUNKCIJE POMENUTIH APLIKACIJA ĆE BITI ZABRANJENJE ZA KORIŠĆENJE. NEKI TIPOVI SADRŽAJA KOJIMA SE MOŽE PRISTUPITI BESPLATNO NA VAŠEM ANDROID TELEFONU ĆE ZAHTEVATI PRETPLATU ZA EKVIVALENTNU APLIKACIJU KOJU JE SERTIFIKOVAO MIRRORLINK, APPLE CARPLAYTM ILI ANDROIDAUTO®. FUNKCIJA MIRROR SCREEN RADI U ZAVISNOSTI OD SLUČAJA, PREKO TEHNOLOGIJE MIRRORLINK® (ZA ANDROID TELEFONE, BLACKBERRY I WINDOWS PHONE, KOJI SU KOMPATIBILNI SA MIRRORLINK®-OM), ILI PREKO APPLE CARPLAY™ (ZA TELEFONE SA IOS OPERATIVNIM SISTEMOM), ILI PAK PREKO ANDROID AUTO (ZA TELEFONE POD ANDROIDOM) POD USLOVOM DA POSTOJI TELEFONSKA PRETPLATA KOJA UKLJUČUJE INTERNET PRISTUP PREKO OPERATERA. VIŠE INFORMACIJA POTRAŽITE NA: HTTP://SERVICES.PEUGEOT.FR/DECOUVRIR-MIRROR-SCREEN

HI-FI PREMIUM FOCAL® SISTEM, FRANCUSKI AKUSTIČKI POTPIS

HI-FI PREMIUM FOCAL® SISTEM, FRANCUSKI AKUSTIČKI POTPIS

Vozite se udobno smešteni u komforna sedišta dok se zvuk vaših omiljenih melodija širi preko Hi-Fi Premium FOCAL® sistemai. Ovaj sistem ima 10 zvučnika koji su opremljeni ekskluzivnim FOCAL® tehnologijama koje stvaraju osećaj čistog zvuka u kabini vozila. SUV PEUGEOT 3008 je prvo vozilo ovog segmenta u svetu koje može da ponudi akustičko rešenje FOCAL®! Tako ćete, u kabini PEOGEOT-a 3008, otkriti suštinu i duh akustičkog potpisa FOCAL® na francuski način, koji su proistekli iz više od 35 godina umeća i iskustva po pitanju kvaliteta jačine zvuka i zvučnika.