Boxer

Peugeot Boxer

Više od običnog prevoznog sredstva, Peugeot Boxer, je posebno dizajniran za vaš posao jer spaja jednostavnu vožnju i jedinstvenu opremu.

4 RAZLOGA DA IZABERETE PEUGEOT Boxer

KVALITET

KVALITET

Kako bi se osigurao visok nivo kvaliteta, Peugeot Boxer je bio podvrgnut na više od 4 000 000 km testiranja u simulaciji tokom 3 godine radi maksimalne pouzdanosti njegovih motora, a čak 500 000 ciklusa otvaranja vrata optimizovalo je njihovu trajnost.

KORISNA ZAPREMINA

VELIKA NOSIVOST

Peugeot Boxer postoji u nekoliko verzija, prema najvećoj dozvoljenoj masi*: do 3,5 tone (3,0 t, 3,3 t i 3,5 t) i preko 3,5 tone.

KORISNA ZAPREMINA

KORISNA ZAPREMINA

Boxer, furgon i kombi, dostupan je u čak sedam karoserijskih verzija sa sedam korisnih zapremina u rasponu od 8 m3 (verzija L1H1) do 17 m3 (verzija L4H3), što ga čini vodećim u svom segmentu.

Utovar i smeštanje tereta u Peugeot Boxer-u su naročito jednostavni zahvaljujući: širini tovarnog prostora od 1,87 m, odnosno širini između koševa od 1,42 m; visini utovarnog praga od 493 do 602 mm, koja je među najnižima na tržištu uz mogućnost dodatnog spuštanja za 7 cm sa opcijom zadnjeg pneumatskog vešanja; otvaranju zadnjih vrata pod uglom od 96° uz mogućnost otvaranja do punih 180°, a uz povlačenje zasebne poluge, na čak 270°(opciono) i bočnim kliznim vratima na jednoj ili obe strane vozila.

HILL DESCENT CONTROL

HILL DESCENT CONTROL

HIll Descent Control*, omogućava automatsko održavanje brzine vožnje ispod 30 km/h, na nizbridcama većim od 8%, bez korišćenja kočnica. Sistem se automatski gasi čim vozač ubrza iznad 30 km/h.

FLEKSIBILNOST

FLEKSIBILNOST

Zahvaljujući različitim karoserijskim verzijama, zapreminama i nosivosti, širokom izboru standardne i dodatne opreme, vaš Peugeot Boxer će odgovoriti će na sve zahteve vašeg poslovanja.