Peugeot 508

Otkrijte PEUGEOT 508, vozilo upečatljivog izgleda, kreirano sa beskompromisnim kvalitetom i visokokvalitetnom tehnološkom opremom da doživite neverovatno iskustvo vožnje.

Dizajn

Radikalna limuzina

PEUGEOT 508 GT uvodi novu eru sportske elegancije. Sa svojom niskom karoserijom, precizno nacrtanim linijama, mišićavom kompaktnom figurom i snažno naglašenim individualnim stilom, PEUGEOT 508 GT poseduje sportski i inovativni duh.

UŽIVAJTE U SAVRŠENSTVU

PEUGEOT 508 GT uvodi novu eru sportske elegancije. Sa svojom niskom karoserijom, precizno nacrtanim linijama, mišićavom kompaktnom figurom i snažno naglašenim individualnim stilom, PEUGEOT 508 GT poseduje sportski i inovativni duh.

1 / 11
PEUGEOT 508 GT

RADIKALNA LIMUZINA Sa svojom niskom karoserijom, precizno nacrtanim linijama, mišićavom kompaktnom figurom i snažno naglašenim individualnim stilom, PEUGEOT 508 GT poseduje elegantan i inovativan duh. Ekskluzivni motor Puretech 225 S&S EAT8 i pojačava čula tokom vožnje. Prepoznatljiv po oštrom prednjem kraju upotpunjenom hromiranom rešetkom uokvirenom Full LED farovima, PEUGEOT 508 GT je radikalno moderna limuzina. Dizajn je jasan, jednostavan i savršeno proporcionalan, sa mišićavom figurom atletskog profila i suženjem srednjeg dela koje naglašava zaobljena krila koja su uočljiva pri svakom pokretu.

i-Cockpit

ISKUSITE JEDINSTVENI i-Cockpit®

Preuzmite kontrolu nad PEUGEOT i-Cockpit®-om i doživite najnoviju interpretaciju agilne i vizionarske instrument table sa kompaktnim volanom, digitalnim head-up displejom koji se može kontrolisati i ekranom osetljivim na dodir od 10” HDi. Uživajte u udobnim sedištima sa funkcijom masaže i Hi-Fi FOCAL® sistemu koji obezbeđuje jasan i prijatan zvuk i time povećava uživanje u vožnji.

1 / 5
JEDINSTVEN i-Cockpit®

ISKUSITE JEDINSTVENI PEUGEOT i-COCKPIT®.
Preuzimate kontrolu nad PEUGEOT i-Cockpit® i iskusite interpretaciju agilne i vizionarske instrument table sa kompaktnim volanom, digitalnim head-up displejom kojim možete da kontrolišete i 10" HD ekran osetljiv na dodir. Za zaista jedinstveno zadovoljstvo, kontrolišite podešavanja automobila na dohvat ruke pomoću prekidača.

1 / 4
BEZKOMPROMISNA EFIKASNOST

PEUGEOT 508 opremljen je najnovijom generacijom PureTech i BlueHDi motora u skladu sa Euro 6.2 standardom. Dostupna su dva 1.6 l PureTech benzinska motora i četiri dizel motora, u opsegu 1.5 l i 2.0 l BlueHDi.

Beskompromisna efikasnost

BEZKOMPROMISNA EFIKASNOST

Ne prihvatajte izbore, već odaberite nešto drugačije.
PEUGEOT 508 kombinuje snagu i umerenu emisiju CO2, zahvaljujući efikasnim Euro 6.2 PureTech ili BlueHDi motorima, njihovom automatskom EAT8, osmostepenom menjaču.

VIDITE NEVIĐENO

VIDITE NEVIĐENO

Transparentnost u svim situacijama.

Zahvaljujući infracrvenoj kameri koja se nalazi u prednjem delu vozila i “Night Vision” tehnologiji možete lakše detektovati prisustvo putnika i životinja na putu noću. PEUGEOT 508 opremljen je najnovijim paketom bezbednosti i pomoći u vožnji, čime prevazilazi sva vaša očekivanja od opreme visoke tehnologije.

VOZITE SVOJIM PUTEM

Dozvolite da budete zavedeni.

PEUGEOT 508 je precizan za manevrisanje, savršen za upravljanje i poseduje izvanredno držanje puta poboljšano elektronskim vešanjem, 508 omogućava vozačima veću slobodu kretanja i vraća uzbuđenje u putovanju.

ZA PROFESIONALCE

PEUGEOT 508 zaći će u susret potrebama kupaca koji imaju posebne zahteve i zanimanja ukoliko im zatreba takvo vozilo.